Află cât costă ușa ta de garaj!

Uși garaj secționale rezidențiale Uși garaj secționale rezidențiale | Uși garaj secționale industriale | Uși garaj tip rulou | Uși garaj manuale | Uși garaj cu telecomandă

Uși de garaj

Specialistul tău în uși de garaj

Ușa de garaj reprezintă cel mai mare și mai greu obiect mobil aflat în din ce în ce mai multe case. O ușă de garaj trebuie să ofere siguranță în exploatare, confort și securitate împotriva efracției. Noile sisteme de automatizare și control ne ajuta să vă oferim toate beneficiile acestor sisteme la o calitate de excepție.
Ușile de garaj secționale, după cum sugerează și numele, sunt împărțite în mai multe secțiuni orizontale care sunt fixate mobil una ce cealaltă iar împreună rulează pe pe un sistem de culisare. Ușa se ridică în plan vertical, paralel cu tavanul, astfel eliberând complet calea de acces.

În funcție de conditiile specifice fiecarui garaj, oferim solutii pentru ușile de garaj secționale cu sisteme de arcuri de torsiune frontale sau sisteme cu arcuri de torsiune montate in spatele sinelor de culisare, daca inaltime de grinda este insuficienta. Ușile de garaj sunt fabricate personalizat pentru dvs., iar acestea se pot echipa cu usi pietonale sau ferestre de diferite forme sau dimensiuni. Ușile noastre de garaj precum și sistemele de acționare sunt robuste, durabile și extrem de rezistente la intemperii. Cu un simplu apel telefonic sau completand formularul din aceasta pagina puteți personaliza ușa de garaj în funcție de dorințele dumneavoastră. Oferim o varietate de panouri, culori, unități de comanda și accesorii. Beneficiați de experiența noastră în domeniul ușilor de garaj.

garaj-usa

De ce o ușă sectională?

  • Prin ridicare în sus sub tavan nu necesită spațiu în fața usii pentru a deschide sau a închide ușa. Perfecte pentru orice tip de garaj!
  • Panourile din oțel sunt galvanizate complet și vopsite in camp electrostatic, pentru un aspect permanent nou.
  • Se sigilează strâns pe toate cele patru laturi pe garniturile de cauciuc perimetrale, precum și între secțiuni prin intermediul garniturilor dintre panouri.
  • Cu arcurile de torsiune sau de tractiune, dupa caz, se asigură o distribuție optimă a greutății ce permite deschiderea și închiderea ușii in siguranta si fără efort