Termopane Gealan

Fereastra GEALAN

Indiferent că este vorba de uși culisant – glisante, uși de balcon, uși de intrare sau ferestre, GEALAN are un portofoliu bogat, cu produse potrivite pentru oricare varianta. Ținând cont de particularitățile fiecărui proiect, ferestrele și ușile din PVC marca GEALAN sunt întotdeauna elegante și funcționale. De asemenea, GEALAN nu face compromisuri în ceea ce privește protecția mediului înconjurător, toate ferestrele putând fi reciclate. În instalațiile speciale de reciclare, materialul este prelucrat și readus sub formă de granule, făcând apoi parte dintr-o fereastră sau ușă nouă. Eficiența energetică nu înseamnă doar economie de bani ci și protejarea mediul înconjurător.

S8000

S8000

Numar de camere5
Adâncime de montaj74mm
Grosime pachet termoizolant24-44mm
FeronerieSiegenia sau ROTO NT
Coeficient de transfer termicPana la 0,92 W/m2*K

Optimizarea, principiul nostru cheie.

Sistemul de profiluri S 8000 IQ demonstrează orientarea consecventă către piață a GEALAN. Eficiența economică și optimizarea utilizării materialelor au reprezentat aspectele centrale avute în vedere la construcția acestui sistem de etanșare cu o adâncime constructivă de 74 mm – pentru o prelucrare mai ușoară și mai eficientă de către producătorii de ferestre.

S9000

S9000

Numar de camere6
Adâncime de montaj82,5mm
Grosime pachet termoizolant44-52mm
FeronerieROTO NT
Coeficient de transfer termicPana la 0,78 W/m2*K

Geometrie modernă cu garnitura de etanșare mediană.

Noul sistem GEALAN S9000 reuneste, ca sistem combinat cu adancime de constructie de 83 mm, atat caracteristicile si avantajele sistemului cu garnitura mediana cat si pe cele ale sistemului cu garnitura de bataie. Adancimea mare de constructie, cele sase camere ale profilului de toc si cercevea si trei nivele de etansare sunt garantii ale unei izolari termice extraordinare. Astfel, ferestrele raspund chiar si celor mai exigente cerinte.