Reparații termopane Târgoviște

Reparații termopane este un serviciu generat din nevoia celor ce au apelat la varianta ” termopane ieftine” atunci când au ales furnizorul de termopane.
Cunoștințele și experiența noastră ne va permite să identificăm orice problemă și să oferim soluția potrivită. În cazul în care producătorul ferestrelor dvs sau cel care vi le-a instalat a ieșit din afaceri, ne vom străduii să găsim o soluție pentru a reda acestora valoarea și utilitatea inițială.
Nu te poți bucura de priveliște din cauza condensului sau din cauză că geamul este crăpat sau pătat în interiorul pachetului. Acest lucru înseamnă că geamul termopan este compromis și, pe lângă inconvenientele de mai sus o să întâmpinați probleme și cu pierderile de căldură. Nu este cazul sa vă schimbați fereastra putem să înlocuim doar geamul termopan cu unul care va asigura o izolație termică optimă și o înaltă eficiență energetică.
Dacă aveți un sistem de feronerie, mâner sau balama care funcționează greoi un lucru este sigur; acesta în cele din urmă se va strica sau și mai rău de atât va defecta și alte elemente. Putem însa intervenii prin a înlocui sau repara mânere, balamale sau alte elemente de feronerie asigurând reglaj și o gresare corespunzătoare a acestora înainte ca problema să se accentueze.

Reparatii termopane
shadow

Servicii

Înlocuire geam deteriorat

Un geam termopan compromis crează probleme atat vizual (spart, condens, patat interior) cât și din punct de vedere tehnic datorate pierderilor de caldură. Înlocuirea geamurilor deteriorate se poate face rapid fara deranj și la preț minimal.

Reparăm termopane

Susținem valoarea investiției dvs. Verificarea sistemului de feronerie, gresarea acestuia, pozitionarea corectă a ramei în toc printr-o recalare corespunzătoare, asigură o funcționare de lunga durată elementelor de tâmplărie.

Montaj profesionist

Pentru produsele recomandate de specialiști și montate de echipele noastre, asigurăm 10 ani garanție. Pentru ferestrele achiziționate de la alți furnizori și montate de specialiștii noștri asiguram minim doi ani garanție.

Plase contra insectelor

Executăm plase contra insectelor pe balamale sau plase tip rulou. Plasele nu reduc decât într-o proporție minima transparența înspre exterior și au un scop extrem de practic prin împiedicarea pătrunderii insectelor în locuința dvs.

Glafuri pentru ferestre

Alege glafuri pentru ferestre, din aluminiu pentru exterior sau din PVC pentru interior. Acestea pot fi comandate în nuanțe, alb, maro sau imitație lemn (stejar, nuc, mahon, venghe…) pentru a respecta aceiași linie cu ferestrele.

Streașină balcon

Pentru a împiedica șiroirea apei de ploaie pe geamurile de la balcon, solicitați montarea unei streașine. Această este din aluminiu, are diferite lățimi (la alegere) și are rolul de a proteja geamurile de murdărie.

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *